OVER NICOLE GEERTRUIDA

Krachtige, mysterieuze performer

Nicole Geertruida is in 2013 afgestudeerd aan de Jazz- Musical dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daar volgde ze ook de vooropleiding 5 O Clock. Werkervaring deed ze inmiddels op in diverse theater/dans producties waaronder Buoso van de Union Dance Company en The Caribbean Story Showcase van Gary Nurse & Naomi Deira beiden in Londen. In Nederland werkte ze o.a. met Alida Dors, Erik Kaiel, Wies Bloemen, Nicole Beutler en nog vele anderen.

Eigen productie

In 2016 heeft de zelf geproduceerde voorstelling EFES in samenwerking met Cherish Menzo de Amsterdam Fringe Bronse Award gewonnen. Hiermee hebben zij deelgenomen aan de nationale Fringe Tour.
 

Nicole boeken?

Vrolijke dansdocente met pit

Nicole geeft al enige tijd aan alle leeftijden dansles met name aan kids. “Ik geniet van lesgeven omdat het een fijne uitwisseling is van energie en beweging op muziek. Kinderen houden je scherp, zijn eerlijk en puur. Ik houd daarvan!” Nicole legt tijdens haar lessen de nadruk op plezier maken en tegelijkertijd het uitvinden van de krachten en talenten van haar leerlingen/leden.
 

Lesrooster

 06-484 833 80          livendreamsstudio@gmail.com